ORBB 15x2 Vertical
Бактерицидний рециркулятор BactoSfera...
 ORBB 15x2 Vertical

Бактерицидний рециркулятор BactoSfera ORBB 15x2 Vertical

Модель: ORBB 15x2 Vertical

Виробник: ТМ «BactoSfera» (Україна, Київ)

Гарантія: 5 років

Бактерицидний рециркулятор BactoSfera ORBB 15x2 Vertical призначений для безпечного кварцування (знезараження) повітря у приміщенні від вірусів, бактерій, алергенів, інших інфекційних мікроорганізмів та шкідливих речовин. Головна перевага – можливість безперервного кварцування приміщення у присутності людей, тварин та рослин.

ORBB 15x2 Vertical
4 077 ₴

Якщо у вас виникли питання, зв'яжіться з нами, наші консультанти досить компетентні і допоможуть вам зробити правильний вибір!

 

Укомплектований високоякісними безозоновими бактерицидними лампами низького тиску з піком ультрафіолетового випромінювання 254 нм (УФ-С діапазон). Ця довжина хвиль випромінювання ідеально відповідає піку максимальної бактерицидної ефективності, тобто. найкраще поглинання ультрафіолету молекулами ДНК мікроорганізмів, внаслідок чого мікроби втрачають здатність розмножуватися і гинуть.

 

Має 3-метровий провід з вилкою, що дає можливість монтажу рециркулятора на будь-якій висоті в кімнатах зі стандартним метражем стелі. Кріпиться за допомогою шурупів до стіни або стелі.

 

ЗАСТОСУВАННЯ

вдома

на роботі

у мед. установах

у дитячих садках та школах

ОСОБЛИВОСТІ

 

1. Програмований таймер

Можна створити до 10 різних програм автоматичного включення та вимикання рециркулятора з урахуванням днів тижня, годин і хвилин. Це дуже зручно та ефективно. Наприклад, програма, яка може бути зручною для співробітників Вашого офісу: автоматичне включення рециркулятора щодня з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:30 з автовідключенням в обід на 1 годину + у суботу включення з 10:00 до 16:00 з автовідключенням обідньої перерви + в неділю рециркулятор відпочиває і так по колу.

 

2. Індикатори працездатності ламп

Сигналізують про працездатність бактерицидних ламп рециркулятора. Яскраво-блакитне свічення інформує про нормальну роботу ламп, рожеве свічення попереджає про закінчення ефективного ресурсу роботи лампи – необхідно замінити лампу на нову, і відсутність світла означає, що лампа не працює. При цьому кожен індикатор відповідає за роботу однієї лампи.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Площа приміщення До 30 м²

Бактерицидна лампа 2 шт. по 15 Вт.

Ефективний ресурс лампи 9000 год

Потужність УФ 254 нм 9,6 Вт

Знезараження 1 м³ повітря 4 хв

Повітропропускна здатність 200 м³/год

Пік УФС випромінювання 254 нм

Програмований таймер Є

Індикатори працездатності ламп 2 шт

Пилові фільтри 2 шт

Матеріал корпусу метал

Провід 3 м

Живлення 220 В 50 Гц

Потужність, не більше 50 Вт

Габарити 125х125х570 мм

Вага 2,5 кг

Немає відгуків
Товар додано до списку бажань
додано у порівняння