OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)
OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)

OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)

OMRON M7 Intelli IT (HEM-7361T-EBK)

HEM-7361T-EBK
5 207 ₴

Якщо у вас виникли питання, зв'яжіться з нами, наші консультанти досить компетентні і допоможуть вам зробити правильний вибір!

 

Стрес - це не хвороба, проте він призводить до виникнення багатьох захворювань, в тому числі хвороб серця. Саме тому, в шаленому ритмі життя, важливо не забувати регулярно вимірювати артеріальний тиск, щоб захистити себе від виникнення проблем.

З легкістю вимірюйте свій тиск і переглядайте результати у Вашому мобільному телефоні, придбавши інноваційну нову модель автоматичного тонометра OMRON M7 Intelli IT з унікальною манжетою IntelliWrap 360 ° точності на ринку України.

Усе найкраще - тепер в одному приладі:

- Унікальна система інтелектуального управління Intellisense.

- Функція фібриляції передсердь - визначає ймовірність фібриляцій передсердь з точністю до 94,2%. Це дозволить уникнути або запобігти утворенню тромбів, інфарктів та інших серцево-судинних ускладнень.

- Унікальна манжета IntelliWrap - 360 ° точності, забезпечує точні результати в будь-якому положенні навколо руки.

- Синхронізація з мобільним телефоном через додаток OMRON Connect. Ви зможете з легкістю переглядати результати в Вашому мобільному телефоні і в подальшому передавати лікаря. Ваш щоденник вимірювань тепер у Вашому дивайсі!

Автоматичний тонометр з манжетою на плече OMRON M7 Intelli IT має такі особливості:

  - Технологія інтелектуального управління Intellisense управляє процесом вимірювання подібно до лікаря, враховуючи індивідуальні особливості кожного користувача, що дозволяє провести вимірювання максимально комфортно і швидко. Прилад вимірює артеріальний тиск двічі під час одного виміру (коли повітря накачується в манжету і коли виходить з неї), що є запорукою беззастережної точності навіть при порушеннях ритму серця (аритмії).

- Індикатор аритмії. Якщо під час вимірювання виявлена ​​нерегулярність серцебиття, але результат достовірний, він виводиться на екран разом з індикатором аритмії.

- Індикатор серцебиття.

- Вимірювання в режимі фібриляції передсердь (ФП). У режимі ФП автоматично виконується 3 послідовні вимірювання з 30-секундним інтервалом, після чого відображається середнє значення. У разі ймовірності ФП відображається «Індикатор фібриляції передсердь».

Індикатор фібриляції передсердь (ФП) - визначає ймовірність фибрилляций передсердь з точністю до 94,2% (з чутливістю 95,5% і специфічністю 93,8%), як це продемонстровано в дослідженні з одним відведенням ЕКГ в якості контрольного вимірювання.

Фібриляція передсердь (ФП) -є хаотичні серцеві скорочення або нерегулярне серцебиття (аритмія), які здатні викликати утворення тромбів, порушення мозкового кровотоку, серцеву недостатність і інші серцево-судинні ускладнення.

Функція індикатора фібриляції передсердь - визначає ймовірність ФП тільки при триразовому вимірюванні.

- Індикатор підвищеного тиску. З'являється, якщо систолічний АТ становить 135 мм рт. ст. і вище і / або діастолічний АТ становить 85 мм рт. ст. і вище.

  - Індикатор руху. Для отримання коректного результату вимірювання, необхідно перебувати в стані спокою і не вчиняти будь-яких рухів. Даний індикатор чутливий до рухів під час вимірювання і при їх наявності сигналізує про те, що вимір слід повторити, для отримання більш точного результату.

- Пам'ять на 100 вимірювань з реєстрацією дати і часу на двох користувачів + гостьовий режим. Екран розділений на дві частини. Права частина екрану показує показники, отримані після вимірювання. Ліва частина екрану показує показники попереднього виміру.

   В ході останніх досліджень було виявлено, що кожна третя людина у світі, вимірює тиск, робить помилку при накладенні манжети і, як наслідок, отримує некоректний результат. OMRON усунув цю проблему. У новій унікальній манжеті IntelliWrap 360 ° точності чутлива зона розташована по всьому колу манжети, дозволяє проводити вимірювання незалежно від місця її накладення на плечі.

Нова унікальна манжета IntelliWrap - це:

• велика площа вимірювання (360 градусів) - немає «сліпої зони» для вимірювання, вимір проводиться по всій поверхні плеча. Камера охоплює всю руку, це дозволяє виконати вимір з високою точністю, навіть якщо ви наклали манжету так, що маркування артерії не повністю збігається з місцем розташування артерії.

• щільний каркас манжети дозволяє з легкістю накласти її одним рухом і виключає дискомфорт від здавлювання руки під час вимірювання.

• завдяки універсальному розміром манжета підходить користувачам різної комплекції з охопленням руки від 22 до 42 см.

- Функція усереднення 3-х вимірів за останні 10 хвилин. Рівень АТ ніколи не буває однаковим. Для отримання об'єктивної величини АТ лікарі рекомендують брати середнє значення 3-х послідовних вимірювань, проведених з інтервалом в 2-3 хвилини. Сучасні моделі тонометрів OMRON мають автоматичну функцію розрахунку середнього значення тиску і пульсу на підставі результатів 3-х останніх вимірювань за 10 хвилин.

  -Індикатор правильної фіксації манжети. Тонометр забезпечений індикатором правильної фіксації манжети у вигляді зрозумілою користувачеві графічної піктограми. У разі неправильної її фіксації індикатор відобразить «ОК» всередині піктограми, вимірювання слід повторити, для отримання більш точного результату. Форма манжети, її якість, а також правильність її накладення - запорука отримання точного результату вимірювання.

  - Індикатор ранкового / вечірнього середнього значення за тиждень. Відображається, якщо середнє ранкове / вечірнє значення за тиждень «SYS» 135 мм і вище і / або «DIA» 85 мм і вище:

- розрахунок середнього ранкового значення за тиждень. Являє собою середнє значення вимірювань, виконаних вранці (з 4:00 до 9:59) з неділі до суботи.

- розрахунок середнього вечірнього значення за тиждень. Являє собою середнє значення вимірювань, виконаних ввечері (з 19:00 до 1:59) з неділі по суботу.

-OMRON CONNECT. Можливість підключення до мобільного телефону через додаток OMRON CONNECT. Ваш щоденник вимірювань тепер у вашому мобільному телефоні! Через додаток OMRON CONNECT, яке можна безкоштовно завантажити для Android (PlayMarket) і iOS (AppStore) можна переносити і зберігати свої показники АТ прямо на Ваш мобільний телефон.

Гарантія 5 років

Країна виробник - В'єтнам.

Комплектація: Електронний блок, унікальна манжета IntelliWrap (22-42 см), керівництво по експлуатації, чохол для зберігання приладу, комплект елементів живлення (4 батарейки типу "АА"), гарантійний талон.

Зверніть увагу, адаптер не йде в комплекті, купується окремо.

Місце вимірювання
плече
Розмір манжети
22 - 43 см. каркасна
Індикатор аритмії
так
Миготлива аритмія
ні
Індикатор руху під час вимірювання
так
Розрахунок середнього тиску
так
Індикатор заряду батареї
так
Пам'ять
100 вимірювань
Живлення
Батарейки
Індикатор правильної фіксації манжети
так
Індикатор правильного положення руки
ні
Гарантійний термін
60 міс.
Дата - час
так
Немає відгуків
Товар додано до списку бажань
додано у порівняння